No words left to say...

Sa nu credeti ca v-am lasat de izbeliste sau ca m-am plictisit. Ideile inca mi se invart in cap, dar mi se pare ca am ramas fara subiecte din viata cotidiana, pe toate planurile. Udrea a mai crosetat un ciorapel in timp ce se balacareste cu comisiile, ni s-a dezvaluit "Cosa Nostra" din spatele familiei Basescu, zis Don Marinare, undeva in Romania alte 200 de persoane incep sa horcaie si sunt bagati la sectia Boli Infectioase si minciunile curg garla in privinta economiei, plan pe care noi ne uitam inghitind in sec la Germania si Franta care au iesit din criza, in timp ce noi scoatem imprumuturi cu lopata, disponibilizam bugetari, taiem 10 bani din salariile ministrilor si mai infulecam o shaorma la reducere.

Nu, imi cer scuze, eu nu pot sa scriu despre asa ceva. Pana si la circ, din repertoriul uzat al artistilor, mai scoate capul cate o schema care smulge aplauze de la public. O chestie interesanta pe care am citit-o azi este ca Yahoo! si Google se lupta in motoare de cautare cu Bing-ul Microsoft (asta e pe principiul: in sabii vrei sa ne luptam, in sosete sa ne mirosim sau in motoare sa ne cautam?). Si ce metoda mai buna de a-ti face rost de utilizatori decat sa te bagi la araboci? Aliatii perfecti pentru un razboi la nivel tehnologic si informational. Yahoo! a anuntat ca a preluat principalul serviciu de mail-ing si messenger din lumea araba. Vedeti, chestia asta nu o pot intelege. Occidentul s-a chinuit si se chinuie sa indeparteze cosmarul oriental, arabic, le-au luat jucariile atomice, i-au bombardat, s-au bagat in religia lor, le-au furat covorasele de rugaciune, au tras in razboiul contra Jihadului tari pentru care conflictul era cea mai mica dintre probleme si, dupa toate acestea, la ofera servicii de mail si messenger? "Abdul, ia trimite-i un mail la Jafarajah cu situatia Kalashnikovurilor. Asigura-te ca atasezi si niste poze cu dusmanii infideli si melodia pentru Mohamed!" Nu am nimic cu popoarele arabe, le respect cultura, dar ipocrizia de care dau dovada americanii este de neimaginat. De abia astept sa il aud pe Obama cum se plange ca planul lui Bush de a-si gasi asociatul...pardon, dusmanul Bin Laden se duce naibii si in mandatul lui. Pai, acum ca Yahoo! a rezolvat problema, sa dea un search pe Google sau sa ii dea un "buzz" pe net, poate il gaseste. Asta in speranta ca W. ii va zice parola de la contul Yahoo! Messenger. Pana atunci, noi ne pierdem in minusculitate si in soaptele ce o urmeaza, ne inchinam la Mohamezii nostrii de la Cotroceniul cel Sfant si ne mai logam a x-a oara pe "mess". Allah Akbar!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "No words left to say..."

  1. Anonim Says:
    25 august 2009 la 17:22

    ...pai le da yahoo si tot, ca sa ii poate urmari maim usor, ca oricat de vigilent ai fi, tot scapi o aluzie... ceva ... pe net, si hat ! i-a prins ! nu ca sa le faca ceva, ci pt alte asocieri gen W. .... nu ?

  2. Anonim Says:
    21 septembrie 2009 la 09:26

    Yahoo si Google sunt companii multi nationale care isi urmaresc profitul, mai ales ca li sa servit o piata noua, in care cu investiti destul de mici pot scoate un profit urias. Colonizarea si civilizarea(cel putin in aparenta) a celor 2 tari arabe a facilitat intrarea pe pietele arabea a gingantilor americani. Dupa parerea mea si razboiele din afganistan si irack au fost pornite tot di ratiuni economice(care nu includ neaparat petrolul).

Trimiteți un comentariu