Promovarea valorilor

Mi-au sarit in ochii adormiti doua titluri in dimineata asta:

  1. Udrea a renunţat să promoveze în Guvern zona Parâng-Petroşani. (mediafax.ro)
  2. Andrei Gheorghe va prezenta show-ul "Rătăciţi în Panama", la Kanal D. (mediafax.ro)

Aparent, nici o legatura intre cele doua titluri. Una e blonda si cu decolteu, altul e tupeist si underground. Dar, totusi, ambele tin de promovarea valorilor. Faptul ca madam "Una pe fata, alta in...pardon, pe dos" Udrea a renuntat la promovarea Parangului nu e de mirare. Omul ei din Panama (sa fie defapt Andrei Gheorghe?!), Mrs. Ridzi, a sters putina tanara si sportiva si a luat calea curtilor de justitie si apel, iar ce s-a gandit Nuti? De ce Dumnezeu sa mai promovam Parangul si Petrosaniul? Scene nu sunt de amplasat la munte, EBA a realizat ca e prea mica pentru "smenozeli" marinaresti asa ca nu mai are rost sa insistam. Ministrul e ocupat sa isi balaceasca piciorusele cu aspect de dorsala in planctonul din Marea Neagra, sa mai guste cate o fripturica traditionala dintr-o zona a tarii, sa-l mai atace pe Tolontan... Astea sunt valorile Romaniei, asta este turismul Romaniei, caracterizat de atatea si atatea ori prin buticurile comerciantilor ambulanti, magazinelor de suveniruri pentru fraierit strainii fara arici la buzunar, samd., prilej perfect sa aruncam din toate partile cu milioane de euro via firme colege de garsoniera(plus un pumn in fata, fraiere!). Treaba ar fi fost de-a dreptul dramatica daca situatia asta ar fi survenit in momentul in care s-ar fi inceput constructia telegondolei, iar cabanele aflate in drum ar fi apucat sa fie demolate. Se gasea probabil o solutie, caci nestiute sunt caile politicianului.

In alta ordine de idei, se intoarce Andrei Gheorghe. Hopa! E pericol de cascadorii si trucaje ieftine si tupeu porcesc. Dar, banuiesc, ca asta are priza la public. Totul e pe cale sa ia un iz exotic pentru ca reality-show-ul se va petrece in Panama unde probabil niste badaci si puicute se vor mocirli si vor hali spurcaciuni spre deliciul lui Gheorghe, care va admira spectacolul si nu-si va da seama ca, pentru el, Panama e media din Romania, unde a avut glodul de 3 degete pe el. Nu inteleg de ce trebuia sa mearga pana in America de Sud. Supravietuirea e cuvant de baza in tara noastra. Si noi ratacim printre maimute din Parlament, serpi veninosi care cangreneaza bugetul si nisipuri miscatoare unde dispar sume astronomice... Suntem mai exotici decat credeam si in privinta valorilor, care sunt ca pasarile migratoare. Cat e cald, hop in Romania, cand e frig, zap in strainatate. Mi se pare mie sau lui Andrei Gheorghe i-au picat penele? Sper sa isi faca cuib in Panama!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

7 Response to "Promovarea valorilor"

  1. >:D< Says:
    7 august 2009 la 15:10

    Foarte bine ca nu mai promoveaza Parangul !

  2. Andrei Novac says:
    7 august 2009 la 22:40

    Si de ce, ma rog?

  3. Anonim Says:
    8 august 2009 la 02:41

    Pai povestea "Monica si Telegeondola de 500.000 de euro" este defapt destul de simpla. E posibil sa fi furat din banii partidului dar asta nu deranja pe nimeni deoarece era un fel de recompensa pentra gastigarea cursei politice, a luptei pentru ciolan. Dar a facut o gresala, a vrut sa aduca banii intr'un oras in care nu se doresc investitii majore. Imediat ce a inceput scandalul a aparut in cartierul Bosnia, unul dintre cele mai sarace din zona, o masina a televiziunii realitatea tv ce se plangea de ideea doamnei Monica Iacob Ridzi de a moderniza zona Parang. Pe siteul psd.ro gasim "In Masivul Parâng vor urca cu telegondola 300.000 de turişti pe sezon. În realitate în masivul Parâng circulă maxim 10.000 de turişti pe sezon, capacitatea de cazare în acest masiv fiind la această oră de 625 de camere. Telegondole de acest tip şi de dimensiuni apropiate au mai fost instalate şi la Sinaia, Azuga şi Predeal, dovedindu-şi deja inutilitatea." Cu atata reclama negativa si atat de multe argumente ce sugereaza o gresala imensa pe scena politica nu cred ca mai are un efect critica noastra. Mai asistam la constructia unui SuperMarket si mai scriem despre salvarea balenelor. Imi cer scuze sunt turmentat ... Cetateanul turmentat ! astept concertele sa vad cu cine votez :))

  4. Anonim Says:
    8 august 2009 la 03:11

    "pentra gastigarea cursei politice" semnat Ramona Badescu :)).

  5. alecs says:
    8 august 2009 la 11:42

    problema ar fii ca in proiect erau implicate inca 6 linii de telescaun + o banda,+ nu stiu cate partii de skii(mai conteaza numaru'? ) deci isi avea rolul telegondola,daca se respecta proiectul in totalitate,cel putin eu eram atras de telefondola avand un rol important pentru mine.alecs

  6. Andrei Novac says:
    8 august 2009 la 11:58

    Indiferent de fonduri sau de numarul de turisti, telegondola trebuia/trebuie (?) construita! Normal ca realitatea tv a mers in bosnia, sa-i vada pe aia murind de foame, pentru a o denigra si mai mult pe Ridzi...Numai ca "bosnienii" sunt asa pentru ca vor, nu pt ca nu le ofera statul nimic...

  7. Anonim Says:
    10 august 2009 la 09:29

    Poate ca adunatul fructelor de padure.. este alternativa la minerit in viziunea udre-basesciana, mai stii ? :))

Trimiteți un comentariu