Crikey!

Nu sunt australienii rupti de lumea larga degeaba. Pudismul de care dau dovada politicienii lor a dat nastere la Partidul Sexului. Ciudata si Australia asta; este perfect normal sa-i introduci un deget in posterior unui crocodil, dar cuvantul "sex" provoaca imbujorari si reactii eretice in patura parlamentara.

Nu stiu daca are legatura cu bunul simt sau cu izolarea, dar sexul nu mai este demult un subiect tabu, iar tara lui Steve Irwin se pare ca a ramas in urma cu vestile. Nu numai asta, dar se pare ca sexul are parte si de reactii negative. Sa intelegem ca australienii rasar dintr-o coaja de oua sau poate sunt marsupiali undercover?

Eu zic sa ii invitam sa Romanica, sa vada cat de deschisi sunt politicienii nostrii la sex "and other related terms". Sa ii vada pe ai nostrii cat de bine descriu punctul terminal al calatoriei in care isi trimit dusmanii si cum isi introduc dragii de ei sculamentul in tot ce inseamna fisa de post si conducerea acestui popor. Australia isi administreaza bine bugetul si ii e rusine de actul reproductiv. Noi il mentionam de fiecare data cand vine vorba de buget, sub forma "bag p... in el buget, mai ciordesc si de data asta" si, pentru asta, nimeni nu roseste. Daca si ai nostrii ar fi la fel de pudici cand vine vorba de subtilizat banuti si de batut joc de oameni, ar sta pudra de trei degete pe fetele lor sa le acopere roseata. Furtul nu e tabu, nici sexul nu e tabu. Onestia, in schimb, e uneltire diavoleasca la noi. Crikey, mate!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "Crikey!"

  1. Anonim Says:
    10 august 2009 la 09:10

    Felicitari, Andrei ! Bun articol !

Trimiteți un comentariu