Incepe sa puta cu stangu`

Eu fiind mai conspirationist de felul meu, tind sa cred ca pana de net de acum cateva minute a fost premeditata. Cineva nu ma vrea aici, asta e clar; fie ca e ENEL-ul, DNA-ul, CNA-ul, CIA-ul, SRI-ul si restul companiilor, asociatiilor si serviciilor acronimice (sau acroNIMICnice ca, deh, e vorba de Romanica), sunt boicotat in lupta mea. Ori asta ori furtuna de deasupra casei mele a imbarligat firele. Una pe fatza, una pe dos...Ca si madam Nutza Udrea. Hehehe!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

5 Response to "Incepe sa puta cu stangu`"

  1. Alex says:
    4 august 2009 la 11:41

    Dar tu ai razbit si iata-te acilisea :P

  2. Anonim Says:
    4 august 2009 la 20:31

    IMI REZERV DREPTUL DE A SCRIE CU GRESELI DE ORTOGRAFIE
    Sa fi conspirationist nu e un lucru rau, atat timp cat te pastrezi intre limitele normalului. Dar cand deja crezi ca o institutie ca SRI, CIA, sau DNA incearca sa te opreasca din lupta ta, incearca sa te imipiedice sa iti duci la capat misiunea e...., de aicia tine de schizofrenie. Sa crezi ca SRI nu are ce face decat sa incerce sa opreasca un blogaras cu cosuri pe fata...nu mai am ce sa zic, decat "Felicitari" pentru ca tu ai fost mai puternic si totusi cu greu ai reusit sa iti continui lupta. Iar teoria cu cablurile de curent nu se sutine deoarece era o pana de cateva minute, iar cum se ziceai si tu "e vorba de Romania" asa ca sa fereasca sfantu sa ti se rupa vre un cablu sau sa se defecteze ceva care sa intre in atributile firmei de internet pentru ca cateva zile bune vei ramane fara net. Ne! Ne! Ne!

  3. Andrei Novac says:
    4 august 2009 la 20:35

    Luchici, esti genial omule, esti anonim de sclipitor! >:D< :))

  4. Anonim Says:
    5 august 2009 la 10:56

    pt anonimul de al alt anonim : Andrei facea caterina, era evident, iar faptul ca nu ai sesizat ........ no comment ca pamantul :))

  5. Dudă Ver.DE Says:
    6 august 2009 la 02:41

    da. Andrei e mai dificil de înţeles. e nevoie de muuuult interes şi voinţă să scoţi din cuvintele lui ceea ce vor, cu adevărat, să exprime. sau e nevoie doar să fie citit de cineva care îi cunoaşte umorul/sarcasmul/ironia.


    @ Anonimu' anonim de sclipitor [ca adevăraţii blog.ări :-> :-))] : nu fi rău. Andrei nu are coşuri pe faţă. :-))
    @ Anonim 2 : bat pariu că a sesizat, pe undeva ... dar vroia să.i arate lui Andrei că nu are dc să.şi facă griji. DNA.ul, SRI.ul şi CIA.ul sunt cu el ! :)>- :-))

Trimiteți un comentariu