Come one, come all! See the freakshow!

A venit circul in oras; m-am bagat si eu sa respir aerul din cel mai nou invelis al planetei: blogosfera. Consider ca ziua de astazi a fost racheta care m-a lansat in nebunia asta(sper doar sa nu am soarta nefericitilor de pe Apollo) si m-am decis sa imi impart si eu punctele de vedere cu "boborul" sperand ca o sa starnesc cateva zambete pe fetele adolescentine imbatranite inainte de vreme...Nah, just kidding :-).
Cred ca factorul determinant a fost calatoria de la Bucuresti cu autocarul, unde am fost flancat pe de-o parte de un batranel cu Parkinson care incerca sa isi convinga nepotica de noua denumire a Statelor Unite si anume USA=Uniunea Statelor Americane, explicand cu patos ca denumirea de SUA se folosea in tineretile lui si ca acum "americanii astia, domle, au evoluat" (parerea mea este ca singura evolutie a cunoscut-o boala lui) si pe de alta parte de un copil rasfatat care juca friptea cu o doamna din Tel-Aviv, abia aterizata pe meleagurile romanesti, oripilata de mecanismul autocarelor romanesti care nu dispun de aer conditionat cand motorul nu este pornit (?!?!- O fi avand evreii aer conditionat pe baterii 777? Nu m-ar mira; daca tot au pusca care trage dupa colt, au si aer conditonat cu gandire proprie). A naibii tactica: pe flancuri- ca pe vremea nationalei lui Nea Puiu Cashcheta...mai lipseau crucile, icoanele si mataniile pe care sa le pupam de zor asteptand izbavirea divina. Singurul gol venit a fost in capul meu pentru ca intrasem intr-o transa de nesomn, sictireala si dorinta de a urla din toti rarunchii. Deciziile astea tehnico-tactice de pe culoarul normandian corelate cu subcombarea prin deces mortal al telefonului din dotare au dus la un "total mental breakdown", iar blogul acesta este metastaza bolii.

Va promit ca blogu` va fi un circ total...fara ponei..I love poneys!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "Come one, come all! See the freakshow!"

  1. Alex says:
    3 august 2009 la 22:48

    Primul spectator la circ!!

  2. Anddraaa says:
    3 august 2009 la 22:56

    Al doilea spectator la circ! Veniti, luati, e pentru toata lumea!
    Mai Andrei, multa bafta, la cat mai multe posturi si cat mai multi hamsteri!

  3. Iulia says:
    3 august 2009 la 23:09

    tipic :)

  4. Andrei Novac says:
    4 august 2009 la 14:14

    Primii veniti, primii serviti! Popcornul mucegait e la dreapta, poneii, respectiv hamsterii (pentru Andra) sunt la stanga. Biletele sunt la supra-pret! Enjoy!

Trimiteți un comentariu