De caracter...marimea 5

Orange acuza Vodafone si Cosmote de publicitate TV inselatoare. CNA blocheaza difuzarea a doua spoturi Vodafone

Articolul acesta este inca o dovada ca nu numai cei din afara ne considera prosti, ci pana si noi am ajuns sa ne luam de fraieri. Intr-o incercare de discreditare, poate, sau doar ca sa se dea scule, cei de la Orange si Cosmote au reclamat Vodafone pentru publicitate inselatoare. Detaliile de ordin tehnic nu ma prea intereseaza, sunt client VF de ceva timp si pentru convorbiri telefonice si sms-uri nu m-am deranjat sa ma uit printre randurile reclamelor. Totusi, as vrea sa subliniez faptul ca cei de la VF, din dorinta de a face niste spoturi publicitare cu atractie la clientii majoritari ai retelei, si anume tinerii cu cartele de 4 euro folosite pentru bip-uri si mesaje catre "uby", au dat-o-n bara la marele fix. Cu prea mult avant s-au bagat in slang-ul adolescentin, in stereotipurile studentilor (tipa independenta care da lectii de viata colegilor de camera de sex masculin, neinitiati se pare in arta agatatului), fara sa se gandeasca ca romanul e circumspect si conspirationist din fire. Ca stai asa, domle, ca nu-i asa, pumnul in fata, "fraiere" se poate interpreta ca o teapa, ca, deh, toti stam cu pumnii sub nas. Altii probabil au inregistrat reclamele cu pricina si au zoom-uit ca sa vada si mamaie si tataie ce francmasonerii se petrec in josul ecranului, cu caractere minuscule.

Industria telefoniei mobile nu se diferentiaza cu nimic de restul domeniilor. Pradatorii *123# au stat la panda si au gasit momentul oportun sa incerce sa doboare colosul rosiatic. Cu siguranta, atacul nu a fost mortal, muscaturile au fost superficiale, cert este ca Orange si Cosmote nu se multumesc cu pozitia in lantul trofic si se baga pe siretlicuri si back-door opportunities. Revenind la publicitate, reclamele intra pe fagasul normal: adresate celor care "ragaie cand dau duble" si care fac mici pe balconul apartamentului + cocalarii si pitipoancele cu telefoane de fite, cu abonamentul `al mai tare din oferta. Daca toata lumea s-a chinuit sa se ajunga pana aici, cu denunturi, Illuminati, conspiratii, macar VF si-a cerut scuzele de rigoare, cu explicatii evazive. Noi pana atunci continuam sa butonam si sa palavragim cu X si cu Y, indiferenti la scenariul apocaliptic cu caractere de 5. Ala da caracter!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "De caracter...marimea 5"

  1. Alex says:
    20 august 2009 la 18:37

    Reclamele-s chiar idioate. Cand auzeam unele persoane "Vai ce taaaareeee-i tuuuu fatoooo" simteam nevoia sa fac pe Friday 13th cu ele.

  2. Anonim Says:
    22 august 2009 la 00:44

    Ba da, sa le sape groapa!
    N-ar fi cel mai grav ca nu-si respecta promisiunile din reclame daca si-ar respecta optiunile pe care ti le ofera. Am primit un bonus la cartela pentru reincarcare luna asta si, in timp ce-mi luau din minutele astea "bonus", imi luau si din credit. Those bastards.
    Reclamele lor nu sunt totusi chiar imbecile. S-au bagat in stereotipuri studentesti, dar macar studentii nu scot cate un Bonux din maneca la fiecare reclama.

Trimiteți un comentariu